Gå til forsiden
MENU

10 gode trænerråd til udfordringer og konkurrencer

Det engelske trænermagasin The Bootroom kigger i seneste udgave på en top 10 på gode træningstips til ungdomstræneren. Få her blandt andet gode råd til, hvordan du som ungdomstræner kan blive endnu bedre til at motivere og udvikle dine spillere.

efterudd.jpg
AF: THE FA

En god måde at motivere sine spillere på er ved små konkurrencer og individuelle udfordringer. The Bootroom, som er et trænermagasin fra det engelske fodboldforbund, FA, har lavet en liste med 10 fede tips til ungdomstræneren, der mangler lidt inspiration til træningen.

Små konkurrencer for hele holdet eller for en enkelt spiller kan bringe energi og intensitet ind i træningspasset. Det kan skabe et større kendskab til spillernes styrker og svagheder, og det kan forbedre deres kvaliteter på banen.

Der er en lang række af initiativer, hvor man med små udfordringer kan komme tættere på sine spillere. Det kan være alt fra udfordringer, der forbedrer de facetter, som spilleren i forvejen er god til, det kan være udfordringer i forhold til positioneringen af den enkelte spiller – og meget mere.

Du kan se hele listen her: http://www.thefa.com/get-involved/coach/the-boot-room/issue-33/10-top-tips-player-and-team-challenges_250118

Seneste nyt fra "Fodboldspillet"