Gå til forsiden
MENU

Studietur til Club Brügge

Projektudvikler Bart Verhaeghe købte Club Brügge for 15 mio € og bestemmer alt. Hyppige cheftrænerudskiftninger har medført, at linjetrænerne er på standby. Cheftræner i Marienlyst, Anders Nielsen, besøgte sin gamle klub som led i sin Pro-træneruddannelse.

Brügge_420x294.jpg
AF: DBU Kommunikation

Club Brügge er én af få klubber, der arbejder med linjetrænere i alle linjer (forsvar-midtbane-angreb). På grund af udskiftninger på cheftrænerposten af flere omgange, var projektet lagt på is. Anders Nielsen fik en interessant snak med angrebstræner Kenneth Brylle om problemet, når klubber går på kompromis med egne strategier for at please en ny træner.

 

Enerådig ejer
Du får indblik i den noget specielle ejer-struktur i en af Belgiens største fodboldklubber, en struktur, der er typisk for belgisk fodbold, men ligger meget langt fra den danske.

Periodisering
Anders Nielsen fik en god snak med klubbens fysiske træner Joost Desender, der har skrevet mange bøger om fysisk træning i forhold til Periodisering, som formår at holde spillerne i topform over en længere periode.

Læs Anders Nielsens studietursrapport.

Om Anders Nielsen

  • Cheftræner Marienlyst i 2. division.
  • Tidligere professionel i Belgisk fodbold.
  • I gang med P-træneruddannelsen.
  • Har taget B- og A-træneruddannelsen i Belgien.

Seneste nyt fra "Opgaver og rapporter"