Gå til forsiden
MENU

Tilbageblik på verdens største turnering

Fyldt med tal og statistikker inviteres du her indenfor i verden omkring EuroLeague og Champions League 2014/15 med UEFA´s Tournements Review. Vi guider dig til, hvad du skal gøre ekstra meget ud af at læse med hjælp fra Technical Chief i UEFA, Ioan Lupescu. Velbekomme!

CLreview_420.jpg
AF: DBU Kommunikation

FC Barcelona tog pokalen med de store ører i sæsonen 2014/15. Foto: Fodboldbilleder.dk


UEFA udgiver hvert år omfattende statistisk gennemgang af organisationens største turneringer. Med andre ord et rent mekka for fodboldnørderne verden rundt. Her er, hvad du ikke må gå glip af i din læsning af de to magasiner, som vi selvfølgelig har vedhæftet nederst i artiklen – anbefalet af inderkredsen af UEFA´s tekniske råd, Ioan Lupescu.

“Noget af det mest interessante i de to udgivelser er efter min mening undersøgelserne af boldbesiddelsen fordelt på de tre dele af banen og betydningen af at score som det første hold i kampen,”  anbefaler Ioan Lupescu.

”Ét af de mere fremstående temaer for mange hold er, at de ikke længere spiller i stillestående systemer, men har meget mere fleksible taktiske tilgange til spillet,” siger Lupescu og henviser til dét, han har fundet mest overraskende ved sæsonens overblik.

Hvis du kun når at læse én enkelt ting fra udgivelsen, anbefaler Lupescu at kigge de to Champions League finalister godt efter i sømmene.

”Jeg kan specielt godt lide vores fokus på FC Barcelona og Juventus, der begge har haft fantastiske sæsoner under en ny træner,” siger Lupescu.

TrænerLounges læsere skal ifølge Lupescu debattere, analysere og reflektere sig igennem materialet fra UEFA. Desuden kan de tekniske analyser i materialet bruges til undervisning for nye såvel som erfarne trænere.

Du har nu muligheden for at opleve Ioan Lupescu selv fortælle om de mest fremtrædende tendenser fra Champoions League og Euro League, når han sammen med andre inspirerende talere gæster Pro-refreshment den 1. december 2015. Du kan vinde en deltagerplads på dette års Pro Refreshment-dag, hvis du sender en mail til kit@dbu.dk og fortæller hvorfor det netop er dig, der skal vinde en plads på tilskuerrækkerne ved siden af DBU´s Pro-trænere og instruktører. Vi skal høre fra dig senest den 20. november 2015. 

Du kan finde og downloade den fulde overblik over Europa League 2014/15 lige her og Champions League-overblikket lige her. 

Seneste nyt fra "Opgaver og rapporter"