Gå til forsiden
MENU

Konference sætter fokus på udviklingen af fremtidens fodboldspillere

Danish Football Conference slår i slutningen af juni måned dørene på Brøndby Stadion op til to dage, som står i debattens tegn, når foredragsholdere fra europæiske klubber deler ud af deres egne erfaringer og sætter fremtidens talentudvikling og rekruttering på dagsordenen.

DSC00632
AF: Joachim Højer Weichel // Foto: Kenneth Santa

For anden gang arrangerer mellemmand.com Danish Football Conference i Michael Laudrup Lounge på Brøndby Stadion for at samle danske og skandinaviske klubfolk, som brænder for fodbolden eller arbejder halv tid eller fuldtid med sporten, til en debat om udviklingen og rekrutteringen af morgendagens stjerner.

I år er der sat to dage af til at blive klogere på, hvordan udenlandske klubber som Manchester City, Stoke City, Newcastle United, Hansa Rostock og 1. FC Kaiserslautern udvælger spillere og arbejder med dem.

”Arrangementet er tænkt som en forlængelse af lignende arrangementer, jeg har oplevet i udlandet. Jeg synes nemlig, at vi har brug for udenlandske eksperter til at uddanne os og udvide vores horisont herhjemme,” forklarer Kenneth Santa, Director of Football hos mellemmand.com, og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at samle mange folk, der vil lære og dele ud af deres viden til oplæggene og paneldebatterne,” fortæller arrangøren, der til daglig er ansat som European Scout hos Premier League-klubben Wolverhampton Wanderers.

Der er plads til 100 deltagere, og du kan tilmelde dig her. Det er dog vigtigt at pointere, at du ikke får refreshment-point til DBU’s trænerlicenser – til gengæld er det en oplagt mulighed for at blive klogere.

Seneste nyt fra "Uddannelse"