Gå til forsiden
MENU

PRO-refreshment sætter fokus på både hjernen og spiltendenser

REFRESHMENT: Den 4. december afholder DBU Træneruddannelse PRO-refreshment, der denne gang spænder vidt i de to temaer – nemlig brugen af hjerneforskning i fodbolden til at udvikle handlingsstærke spillere, samt debat og synspunkter på, hvor dansk fodbold lige nu befinder sig i internationalt perspektiv? Tilmelding nederst på siden.

250414-prozone.jpg
AF: Pia Schou Nielsen - forto: www.fodboldbilleder.dk

Det er et spændende program på PRO-refreshment, der finder sted d. 4. december i København. Her er der nemlig to temaer på programmet, der i øjeblikket fylder i fodbolden.

  • Hvor ligger dansk fodbold lige nu i internationalt perspektiv? Paneldebat med Ståle Solbakken, Morten Bruun og Niels Frederiksen
  • Med hjernen på banen -udvikling af handlingsstærke spillere Lars O. D. Christensen, hjerneforsker og Flemming Pedersen, cheftræner FC Nordsjælland.

Begge emner kan du som enten interesseret eller deltager varme op til ved at læse og lytte til en artikel og podcast, som vi sammen med vidensplatformen PLAYMAKER er dykket dybere ned i en diskussion af.

Hjerneforsker Lars O.D. Christensen sætter blandt andet i en podcast sammen med nuværende cheftræner i FC Midtjylland Brian Priske, der har skrevet PRO-opgave om området, fokus på beslutningstagen i fodbold og brugen af kognition i fodbolden

Læs artiklen og hør podcasten her

FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen og F.C Københavns tekniske direktør diskuterer i denne artikel og podcast brugen af de internationale tendenser i dansk fodbold.

Den kan du læse og høre her

Udover de to temaer nævnt ovenfor vil deltagerne på refreshmentdagen overvære en træningssession med F.C. Københavns superligahold og cheftræner Ståle Solbakken.

Trænere med Pro-licens kan tilmelde sig via linket her - TILMELD DIG HER

 

Seneste nyt fra "Uddannelse"