Gå til forsiden
MENU

Refreshment-kursus sætter fokus på alle aspekter af fodbold

Tirsdag d. 8. oktober afholdes refreshment-kursus på Brøndby Stadion for flere licenser. Fem foredragsholdere med vidt forskellige baggrunde udgør programmet for dagen, som giver et indblik i samarbejdet mellem en cheftræner og assistenttræner, analyser på baggrund af tracking data, fysisk træning i moderne fodbold og positionsspillet med afsæt i en PRO-opgave.

REFRESHTMENT 2
AF: DBU Kommunikation

Hvis du er indehaver af en trænerlicens, skal du over tid forny den med refreshment-timer, der opnås gennem diverse kurser, som DBU udbyder. Ét af dem for B-, A-, A-Youth-, GK A- eller PRO-licensindehavere bliver afholdt tirsdag d. 8. oktober kl. 10-18 på Brøndby Stadion i Michael Laudrup Lounge.

Programmet udgøres af fem fagfolk med forskellige arbejdsområder inden for fodboldens verden. Superliga-cheftræneren i OB, Jakob Michelsen, fortæller om sit samarbejde med klubbens målmandstræner, Lars Bjerring, som også vil være tilstede. De efterfølges af Morten B. Randers fra Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet, som fortæller, hvordan man kan udarbejde en teknisk-taktisk analyse på baggrund af tracking data. Dernæst går Morten Hostrup Nielsen, DBU-instruktør og lektor på KU, på og fortæller om fysisk træning i moderne fodbold, inden den nyuddannede PRO-træner Lasse Stensgaard fra AaB runder dagen af med at fortælle om sin PRO-opgave, der omhandler det fleksible positionsspil med udgangspunkt i egen praksis.

Prisen er 1400 kr. per person, og der er stadig pladser på kurset, som giver syv refreshment-point. Det fulde program kan du se her.

Seneste nyt fra "Uddannelse"