Gå til forsiden
MENU

Vidste du at..

Hold dig som træner ’varm’ i kulden med de mange vinterkurser landet over. Læs her både om kursusudbud i vintermånederne samt anden nyttig information til dig som fodboldtræner.

Traener_812x568.jpg
AF: Pia Schou Nielsen

..der er masser af trænerkurser selv om det er vinter?

Det er blevet både mørkere og koldere, men der er stadig stor mulighed for at holde dig ’varm’ som træner. Over hele andet tilbydes nemlig masser af trænerkurser, selv om kalenderen nu snart siger vinter. Så har du lidt mere tid i de kommende måneder enten før eller efter juleanden, så er der altså masser af muligheder for at få flere værktøjer i rygsækken og ny inspiration til forårstræningen.

Du kan få de forkromede overblik over udbudte kurser her

 

..du kan søge om optagelse på uddannelsen for præstationsanalytikere

Dansk Boldspil-Union har som fortalt i sidste udgave af TrænerLounge udviklet en ny uddannelse målrettet præstationsanalytikere i dansk fodbold. Uddannelsen er lavet i samarbejde med Team Danmark og skal på sigt overføres til andre sportsgrene.

Det er fortsat muligt at søge om optagelse frem til d. 15. november. Minimumskravet er en A-licens, og du kan rekvirere ansøgningsblanket hos uddannelseskoordinator Kit Vagner på e-mail: kit@dbu.dk

Læs meget mere om uddannelsen her 

 

..det snart er sidste chance for tilmelding til Store Trænertræf ?

Mentaltræning, intelligente spillere og den danske U21-landstræner. Du kan stadig nå at tilmelde dig Store Trænertræf, som foregår fra fredag den 9. november til lørdag den 10. november i Vejen. Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 6. november – tilmeld dig her

 

Seneste nyt fra "Uddannelse"